Nyheter!
3 Oktober - 2006
Nu har vi lyckats planera in en inspelning. Den 14 och 15 oktober går Foxbone in i studio. Detta firar vi genom att anordna en spelning den 24:e oktoberpå Carpe Noctem, ett event man inte får missa. Vi tänkte bjuda på en helkväll med Foxbone. Klockan 18:00 öppnar dörrarna.

18 Augusti - 2006
Det var otroligt länge sedan jag uppdaterade sidan och mycket har hänt. En ny medlem har lagts till bandet. Vi introducerar stolt Helene Norrman på dobro. Vi har även fått prova på att ha lite spelningar utan att vara alla instrument vilket har fungerat alldeles lysande. Vi ser fram emot nya spelningar till hösten.

7-Maj-2006
Så kan vi glädja er med lite ny musik av Foxbone på sidan. Nyinspelat från vår senaste spelning på Mosebacke. Grymt kul att höra hur det lät egentligen och framförallt stödet vi fick från alla er som var där och lyssnade. Jag hoppas ni kommer att tycka om det ni hör.


1-Maj-2006
Så var spelningen på Mosebacke bakom oss. Återigen så var det en otrolig kväll!!! Helt fullt kl 20:20. Fantastiskt. Spelningen gick bra och vi kommer så småningom försöka lägga ut lite klipp från kvällen. Ett stort tack till Erik Ramberg för att han hjälpte oss att föreviga kvällen vi ett antal fantastiska foton!!! Många av dessa kommer ni kounna se på sidan.

Arkiverade nyheter

Kommande spelningar:

Om bandet | Musiken | Spelningar | Länkar | Boka oss | Gästbok

Antal besökare:  

©2003 Foxbone